Trinkelių klojimas

Vykdome įvairių rūšių trinkelių/plytelų (betono, klinkerio, granito, bazalto) klojimo (įvairiu raštu ir geometrine forma) darbus. Įrengiame lauko laiptus ir pandusus (formavimas iš aplinkos tvarkymo gaminių elementų arba betonavimas ir paviršiaus aptaisymas plytelėmis ar trinkelėmis).

Naudodami kokybiškas medžiagas, jūsų namų kieme išklosime trinkeles ir patarsime, kaip kuo ilgiau džiaugtis jų ilgaamžiškumu. Prieš klojant trinkeles klientas gali pasirinkti norimą jų dydį, atspalvį. Visada atsižvelgiame į kiekvieno kliento poreikius ir profesionaliai patariame, koks galimas variantas yra geriausias. Trinkelės dažniausiai yra pasirenkamos vietoj betoninės dangos, o klientas gali pasirinkti jų dydį, formą, spalvas, raštą.

Pastaruoju metu  Lietuvoje tapę itin populiaru trinkelėmis grįsti ne tik šaligatvius, bet ir nuosavų namų kiemus ar takus. Trinkelės yra atsparios aplinkos veiksniams kaip karštis, šaltis, sniegas ir pan. Tai – vienas iš ilgaamžiškiausių grindinio dekoravimo būdų. Kadangi trinkelės nėra didelės, profesionalams yra ganėtinai paprasta sukurti įvairias jų formas ir raštus. Net ir įnoringiausio kliento namo kieme gali būti išpildyti patys įvairiausi trinkelių klojimo būdai. Trinkelių klojimas yra itin patogus. Jos yra nedidelės, todėl išgrįsti neįprastų vietų grindis, terasas ar pakopas tampa nesudėtinga. Trinkelės yra vienas funkcionaliausių grindinio klojimo būdų, tinkančių tiek nuosavų namų kiemuose, tiek prie pramoninių ar komercinių pastatų, takuose, žaidimų ar prekybos centrų aikštelėse.

Su specialistu aptarus, kokio pobūdžio trinkelės jūsų namo kieme tiktų labiausiai, pirmiausia, yra pašalinamas nereikalingas gruntas. Tuomet pilamas žvyras,  kurio storis siekia 10 – 30 centimetrų. Tada sutankinamas skaldos sluoksnis, kurio storis siekia iki 20 centimetrų. Išlyginamasis sluoksnis sudaromas iš sauso betono ir iš akmens skaldos atsijų. Tuomet yra klojamos trinkelės ir užšlifuojami tarpai.

Mes užtikriname kokybiškai, profesionaliai ir greitai atliekamas paslaugas.